Przystawki
Tarta z bakłażanem,
wędzonym jesiotrem, szpinakiem i sosem holenderskim.
29,-
Plastry podwędzanej kaczki, ogrodowe sałaty,
chutney owocowy.
30,-
Gołąbki z soczewicą i kozim serem,
pieczony burak z oliwą rozmarynową.
32,-
Siekany tatar z jelenia, podsuszana śliwka,
marynowane rydze, majonez z chorizo.
39,-
Zupy
Pikantna zupa rybna,
wędzony pstrąg, oliwa lubczykowa.
25,-
Zupa grzybowa,
ser regionalny, zacierka ziołowa.
22,-
Krem z dyni i karotki,
comber z królika, galaretka paprykowa.
25,-
Danie główne
Gnocchi smakowe,
pieczone kawałki łososia, szpinak z pomidorem.
39,-
Złocisty Pstrąg
prażony kalafior z winogronem, kuskus, velouté.
45,-
Pierogi z Daniela,
jeżyna z burakiem, warzywa z grzybami.
39,-
Pierś z kurczaka kukurydzianego,
soczewica z Pesto, warzywa sezonowe, sos grzybowy.
42,-
Biodrówka jagnięca,
przetarta dynia, wiejskie kluski, sos winogronowy z imbirem.
59,-
Desery
Sernik mango,
maślane ciastko czekoladowe, pomarańcza.
22,-
Gruszka,
chałwa, kruszonka, lody smakowe.
23,-
Mus czekoladowy,
sos leśne, lody rzemieślnicze.
24,-