Get a taste of hospitality
The Distillery Restaurant (two-storey) is housed in the building of the old distillery. The industrial decor of the interiors combines modern elements with old machines and alcohol-distilling equipment. On the first floor, there is a cosy restaurant with an English pub climate together with a fireplace and stylish furniture.

Bezpieczna restauracja

BEZPIECZNA RESTAURACJA 

W trosce o bezpieczeństwo i komfort wypoczynku naszych Gości w związku z epidemią COVID-19, wdrożyliśmy specjalne procedury zwiększające poziom bezpieczeństwa w restauracji.

 

Sprawdź jak dbamy o bezpieczeństwo Gości i Pracowników restuaracji

 

  • Codzienna wentylacja restauracji znajdujących się na terenie obiektu
  • Regularne ozonowanie pomieszczeń restauracyjnych
  • Przed wejściem do restauracji dla Gości dostępne są środki do dezynfekcji rąk
  • Wybrane przez Gości zestawy śniadaniowe serwowane są bezpośrednio do stolika
  • Całkowita rezygnacja z podawania posiłków i napojów  w formie bufetów
  • Goście spożywają posiłki z zachowaniem bezpiecznych odległości minimum 2 metry
  • Personel wskazuje Gościom miejsce do konsumpcji
  • Obsługa kelnerska używa środków ochrony osobistej
  • Sztućce podawane są do stolika bezpośrednio po złożonym zamówieniu przez Gości
  • Dezynfekujemy stoliki w restauracjach po każdym Gościu
  • Pracownicy kuchni używają maseczek oraz rękawiczek ochronnych  pracując zgodnie z zasadami HACCP oraz Sanepidu
  • Cały personel Pałacu Mierzęcin jest przeszkolony i pracuje  zgodnie z wytycznymi Ministerstwa Rozwoju oraz GIS dla funkcjonowania obiektów hotelowych
  • Zachęcamy naszych Gości do korzystania z bezgotówkowej formy płatności
  • Zasady korzystania z restauracji dotyczą pomieszczeń wewnątrz budynków oraz tarasów zewnętrznych

Chef

The Head Chef of Mierzęcin Palace – Dawid Łągowski – under his direction the Distillery Restaurant received numerous awards and recommendations, among others, a recommendation from Slow Food Poland and two hats in the Gault et Millau 2016 guidebook. The chef eagerly uses the generosity of the surrounding nature as well as high-quality regional products. Skilful combination of the dishes with wine and grapes became the calling card of his cuisine.

Vineyard and Slow Food

The menu is based on an abundance of seasonal fruit and vegetables, herbs and vegetables grown by us, fish from nearby lakes, game meat and mushrooms. Drawing from the main foundations of Slow Food, the majority of products used in the composition of dishes comes from local suppliers.

The Mierzęcin Palace Vineyard – one of the biggest in the country – neighbouring the restaurants has an influence on the concept of the place. A wide range of self-made wines, which won awards in Poland and abroad, perfectly accentuates the taste of the dishes.

Maximum number of guests: 100.

AWARDS:

GAULT ET MILLAU 2016 – two hats for the Distillery Restaurant in the Gault et Millau guidebook.

SLOW FOOD RECOMMENDATION 2015 – respect for the local culinary tradition, our own crop and close cooperation with the local suppliers was appreciated by the Slow Food Poland organization by awarding the Distillery Restaurant the first recommendation the Lubuskie province.

GRAND AWARD – THREE FORKS 2015 – the highest distinction in the Poland 100 Best Restaurants 2015 competition

GRAND AWARD – THREE FORKS 2014 – the highest distinction in the Poland 100 Best Restaurants 2014 competition

Hermes 2013 and the title of THE BEST RESTAURANT IN THE REGION granted by Restaurateur Weekly.
 

 

 

 

Write to us

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close