Zasmakuj gościnności

W piwnicach Pałacu znajduje się Restauracja Pałacowa. Unikalny klimat miejsca podkreślają zachowane ceglano-kamienne ściany, wiekowe meble oraz stylowe dodatki. 

Menu restauracji pałacowej

Przystawki

 

Tarta z bakłażanem,

wędzonym jesiotrem, szpinakiem i sosem holenderskim.

29,-

 

Plastry podwędzanej kaczki, ogrodowe sałaty,

chutney owocowy.

30,-

 

Gołąbki z soczewicą i kozim serem,

pieczony burak z oliwą rozmarynową.

32,-

 

Siekany tatar z jelenia, podsuszana śliwka,

marynowane rydze, majonez z chorizo.

39,-

 

Zupy

 

Pikantna zupa rybna,

wędzony pstrąg, oliwa lubczykowa.

25,-

 

Zupa grzybowa,

ser regionalny, zacierka ziołowa.

22,-

 

Krem z dyni i karotki,

 comber z królika, galaretka paprykowa.

25,-

 

 

Danie główne

 

Gnocchi smakowe,

 pieczone kawałki łososia, szpinak z pomidorem.

39,-

 

Złocisty Pstrąg

prażony kalafior z winogronem, kuskus, velouté.

45,-

 

Pierogi z Daniela,

 jeżyna z burakiem, warzywa z grzybami.

39,-

 

Pierś z kurczaka kukurydzianego,

soczewica z Pesto, warzywa sezonowe, sos grzybowy.

42,-

 

Biodrówka jagnięca,

 przetarta dynia, wiejskie kluski, sos winogronowy z imbirem.

59,-

 

Desery

 

Sernik mango,

 maślane ciastko czekoladowe, pomarańcza.

22,-

 

Gruszka,

chałwa, kruszonka, lody smakowe.

23,-

 

Mus czekoladowy,

sos leśne, lody rzemieślnicze.

24,-

Bardzo piękne miejsce

Pojechaliśmy w te miejsce z całą rodziną. Wyśmienity szef kuchni , miałam przyjemność poznać Dawida Łagowskiego na warsztatach. Bardzo polecam.

Godziny otwarcia

Restauracja czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12:00-21:00

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij