TEMAT: Przez żołądek do serca – afrodyzjaki w kuchni
DATA: 3 lutego 2018 godz. 16:30
Wspólnie z Szefem Kuchni Pałacu Mierzęcin przygotujemy walentynkowe menu:
- mule / curry / pomidorki cherry
- krewetki / czosnek / chili
- zupa orientalna / wołowina / kolendra
- polędwica z jelenia / grzyby / jarmuż
- crem brulle / owoce / crunch / czekolada
Spotkanie zakończy kolacja z winem z Winnicy Pałac Mierzęcin, podczas której serwowane będą potrawy przygotowane przez uczestników warsztatów.
Nasz Szef Kuchni szczegółowo opowie o każdym daniu – od wyboru odpowiednich produktów do wykwintnego zaaranżowania gotowego dania na talerzu.
- 270 zł od osoby / 520 zł para - (cena zawiera koszt warsztatów oraz kolację z winem z Winnicy Pałac Mierzęcin)
- 220 zł od osoby / 420 zł para - (cena zawiera koszt warsztatów oraz kolację bez wina )
Czas – 4 h
Nocleg dla uczestników warsztatów w promocyjnej cenie 140 zł od osoby.
Zaliczkę w wysokości 50 zł należy wpłacić w terminie 7 dni od złożenia rezerwacji w Recepcji lub na konto:
Pałac Mierzęcin; PKO BP O/Strzelce Krajeńskie,
numer rachunku 05 1020 1967 0000 8402 0003 5485 z dopiskiem Warsztaty Kulinarne .
W przypadku rezygnacji z pobytu, zaliczka nie podlega zwrotowi.
Rezerwacje prosimy składać w Recepcji pod numerem telefonu +48 95 71 31 500
lub na adres recepcja@palacmierzecin.pl.