Zapraszamy serdecznie na  warsztaty kulinarne z Dawidem Łagowskim. Tematem przewodnim spotkania będą afrodyzjaki w kuchni.

Warsztaty kulinarne

TEMAT: Przez żołądek do serca – afrodyzjaki w kuchni

DATA: 3 lutego 2018 godz. 16:30

 

Wspólnie z  Szefem Kuchni  Pałacu Mierzęcin  przygotujemy walentynkowe menu:

  • mule / curry / pomidorki cherry
  • krewetki / czosnek / chili
  • zupa orientalna / wołowina / kolendra
  • polędwica z jelenia / grzyby  / jarmuż
  • crem brulle  / owoce / crunch  / czekolada

Spotkanie zakończy kolacja z winem z Winnicy Pałac Mierzęcin, podczas której serwowane będą potrawy przygotowane przez uczestników warsztatów. 

 

Nasz Szef Kuchni szczegółowo opowie o każdym daniu – od wyboru odpowiednich produktów  do wykwintnego zaaranżowania gotowego dania na talerzu.

  • 270 zł od osoby / 520 zł para  - (cena zawiera koszt warsztatów oraz kolację z winem z Winnicy Pałac Mierzęcin)
  • 220 zł od osoby / 420 zł para - (cena zawiera koszt warsztatów oraz kolację bez wina )

Czas – 4 h

Nocleg dla uczestników warsztatów w promocyjnej cenie 140 zł od osoby.

Zaliczkę w wysokości 50 zł należy wpłacić w terminie 7 dni od złożenia  rezerwacji w Recepcji lub na konto:

 Pałac Mierzęcin; PKO BP O/Strzelce Krajeńskie,

 numer rachunku 05 1020 1967 0000 8402 0003 5485 z dopiskiem Warsztaty Kulinarne .

 W przypadku rezygnacji z pobytu, zaliczka nie podlega zwrotowi.

 Rezerwacje prosimy składać w Recepcji pod numerem telefonu  +48 95 71 31 500

 lub na adres recepcja@palacmierzecin.pl.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij