Zapraszamy serdecznie na  warsztaty kulinarne z Dawidem Łagowskim. Tematem przewodnim spotkania będzie sezonowana wołowina.

Warsztaty kulinarne

TEMAT: Sezonowana wołowina w trzech odsłonach 

DATA: 20 stycznia 2018 godz. 16:30

 

Wspólnie z  Szefem Kuchni  Pałacu Mierzęcin  przygotujemy:

  • rozbef,
  •  antrykot
  • polędwicę wołową

oraz dodatki

  • sezonowe warzywa
  • demi glace wołowe
  • sos bearnaise

Spotkanie zakończy kolacja z winem z Winnicy Pałac Mierzęcin, podczas której serwowane będą przygotowane podczas warsztatów potrawy.


Nasz Szef Kuchni szczegółowo opowie o każdym z etapów przyrządzania wołowiny – od pierwszych kroków  do wykwintnego zaaranżowania gotowego dania na talerzu.

Cena warsztatów :

  • 240 zł od osoby - (cena zawiera koszt warsztatów oraz kolację z winem z Winnicy Pałac Mierzęcin)
  • 190 zł od osoby - (cena zawiera koszt warsztatów oraz kolację bez wina )

Czas – 4 h

Nocleg dla uczestników warsztatów w promocyjnej cenie 140 zł od osoby.

Zaliczkę w wysokości 50 zł należy wpłacić w terminie 7 dni od złożenia  rezerwacji w Recepcji lub na konto:

 Pałac Mierzęcin; PKO BP O/Strzelce Krajeńskie,

 numer rachunku 05 1020 1967 0000 8402 0003 5485 z dopiskiem Warsztaty Kulinarne .

 W przypadku rezygnacji z pobytu, zaliczka nie podlega zwrotowi.

 Rezerwacje prosimy składać w Recepcji pod numerem telefonu  +48 95 71 31 500

 lub na adres recepcja@palacmierzecin.pl.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij